Läderhandskar till kreatören, X-large

VALLERRET Hatchet Leather Fotohandskar Natural XL

Artikelnummer: 1052968
  • Öppningsbar tum- och pekfingertopp med magnetfäste
  • Tillverkade av exklusivt läder och insida med 100 % merinoull
  • Behaglig design – formad för att hålla om en kamera
  • Bekväma muddar

Välj variant

1 049 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Behöver du handskar som både är snygga och funktionella? Vallerret Hatchet fotohandskar är både varma och tåliga men framför allt är de riktigt sköna. Handskarna är tillverkade av exklusivt läder och har en insida med 100 % merinoull. Varma och sköna handskar – utformade med kreatören i fokus.

Fördelar

  • Öppningsbar tum- och pekfingertopp med magnetfäste
  • Tillverkade av exklusivt läder och insida med 100 % merinoull
  • Behaglig design – formad för att hålla om en kamera
  • Bekväma muddar

Läderhandskar för kreatören

Vallerret Hatchet är läderhandskar som ger dig komfort och värme oavsett om du är ute i naturen eller tar en runda på stan. Du kan enkelt öppna upp flikarna får att få ut din tumme och pekfinger för att kunna ändra kamerans inställningar eller använda din mobil.

Vallerret Hatchet natural

Hitta rätt storlek för dig

Titta på bilden nedan för att hitta en storlek som passar dina händer, titta på bilden och mät dina händer. Vet du vilken storlek du har på dina andra handskar kan du titta i dem och se vilken storlek du har och vi rekommenderar att du väljer en storlek större än du har normalt då Vallerret har en tight passform. Brukar du använda Medium i vanliga fall bör du välja Large i stället när du beställer Vallerret-handskar.

Storlekstabell Vallerret

Levereras med

  • Vallerret Hatchet Leather

Vallerret Hatchet
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.