Kameraplatta QB-6RL för D-700/DV-7000N

Velbon Kameraplatta QB-6RL för D-700/DV-7000N

Artikelnummer: 317712
169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Smart kameraplatta till D700/D600/C600/CX686

Smidig kameraplatta från Velbon, med enkel infästning som ger dig optimal stabilitet och bildkvalitet. Den är fullt kompatibel med alla Arca-Swiss releasesystem, för maximal mobilitet och flexibilitet. Passar stativen D700/D600/C600/CX686 från Velbon.

Levereras med:

  • Kameraplatta QB-6RL
  • 1x 1/4"-skruv

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.