Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filter WR Ceramic Protector 82 mm

Sigma Filter WR Ceramic Protector 82 mm

Artikelnummer: 1024760
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Skyddsfilter för alla tillfällen
Ceramic Protection är utvecklat för att skydda linsytan på ditt objektiv från smuts, damm och repor. Det är stötsäkert och reptåligt vilket gör det till ett idealisk filter för regelbunden användning. Eftersom filtret är helt färglöst påverkar det inte färgåtergivningen någonting.

WR- Water repellent
Sigmas WR-filter har en speciell skyddande beläggning (coating) som är både vatten- och oljeavstötande. Beläggningen stöter bort vattendroppar och fingeravtryck fastnar inte på filtret utan är lätta att torka bort.

Antistatiskt funktion
Filtrets antistatiska funktion gör att små dammartiklar enkelt kan avlägsnas från filtrets yta med t.ex. en blåsbälg.

Tunnare filterbredd
Eftersom glaset är så starkt har man lyckats reducera tjockleken med 50% och vikten med 30% i jämförelse med tidigare Protectionfilter från Sigma.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.