Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"
Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"
Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"
Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"
Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"
Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"
Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"
Artikelnummer: 1061045

Feelworld Videomonitor F6 Plus V2 6"

Kompakt monitor med många assistfunktioner

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Full HD 1920x1080
  • 4K-stöd in och ut
  • Lättviktsdesign på 235 g
2 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med en kompakt storlek och hög bildkvalitet är F6 Plus V2 från Feelworld en bra kompanjon till din videokamera, kamera på gimbal eller systemkamera. Monitorn kontrolleras via en touchskärm, där du enkelt kan zooma, justera ljusstyrka, volym samt menyinställningar. Monitorn har flexibla strömmöjligheter och kan dels drivas av en powerbank genom USB-C-porten på enheten, samt driva kameror och annan utrustning via DC-utgång eller extern batteriadapter. F6 Plus V2 inkluderar assistfunktioner såsom histogram, peaking, rutnät, anamorfiskt läge och mycket mer.
  • Full HD 1920x1080
  • Touchskärm
  • Stöd för 3D-LUT
  • 4K-stöd in och ut
  • Lättviktsdesign på 235 g
  • DC ut för att driva din kamera
  • USB-C-ingång för att strömförsörjas av powerbank
  • Dubbel batteriplatta med stöd för NP-F och LP-E6

Lättviktsdesign

Med en vikt på enbart 235 gram är F6 Plus en enkel enhet att få med sig i väskan. Med ett gediget bygge är den enkel att montera på din gimbal eller kamera.

IPS-skärm i Full HD

6” IPS-skärmen har 1920x1080-upplösning och kommer laddad med 367 pixlar per tum, och en bred visningsvinkel på 160 ° för en enklare positionsmonitorering utanför axis. Inbyggd 3D-LUT färgkalibrering som följer standarden av REC-709 och kalibrerar varje skärm så att den kan eliminera problemet med färgutgjutning.

4K, HDMI-ingång & Loop-utgång

F6 Plus V2 har 4K HDMI in och loop-out, så att den inte bara kan visa live-signaler utan också skicka ut dem till andra skärmar samtidigt. Det är förmågan att visa livebilder på flera skärmar samtidigt medan den samtidigt bibehåller den ursprungliga videokvaliteten. Plus att du kan övervaka ljudet genom att använda stereohörlurskontakten på 3,5 mm.

Inbyggd strömdrift av din kamera

På monitorn finns en anslutning för att strömdriva din systemkamera genom en extern batteriadapter (ingår ej). Med denna anslutning kan du få en längre batteritid på din kamera, genom att ansluta kraftigare batterier på monitorn.

Medföljande tiltarm

Tillsammans med monitorn kommer en tiltarm med 360° rotering av skärmen, så att du kan filma i alla vinklar. På armen kan du även montera t.ex. mikrofoner eller lampor via blixtskofästet.

Levereras med

  • Micro HDMI-kabel
  • Solskydd
  • Tiltarm
  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn