Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Compact Prime CP.2 25mm T2.1 Micro 4/3-mount

Zeiss Compact Prime CP.2 25mm T2.1 Micro 4/3-mount

Artikelnummer: 1019509
39 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Compact Prime CP.2 25mm T2.1 Micro 4/3-mount
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
39 718 SEK

Carl Zeiss Compact Prime CP.2
Objektivet har den unika möjligheten att byta objektivfattning. Detta gör det möjligt att använda objektivet till en mängd olika kameror.

Fattningarna som man kan välja mellan är PL (traditionell filmkamera), EF (Canon), F (Nikon), MFT (t.ex. BlackMagic Design, Panasonic, Olympus) eller Sony E-mount.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.