Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gimbal ZX kolfiber

Zenelli Gimbal ZX kolfiber

Artikelnummer: 1021998
  • 360 graders rörelse i alla riktningar för snabb och enkel komponering
  • Fästet kan justeras upp och ner 12 cm för att balansera en mängd olika utrusningsmöjligheter
  • Arca-kompatibelt fäste som snabbt kan lossas från fästet
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zenelli gimbalhuvud i kolfiber som har "Save Lenses Level", som gör att fästet inte tippar framåt, samt en snabbkoppling. ZX är utrustad med 360 graders rörelseområde för både tilt och panorering med separata lås med friktionskontroll. Fästet är kompatibelt med de flesta typer av Arca-plattor. Basen i fästet kan justeras 12 cm upp och ner för att balansera och justera tyngdpunkten.

Snabblåset gör att du snabbat kan frigöra och spärra gimbalhuvudets snabbplatta. Dessutom finns ett inbyggt vattenpass.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.