Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cage 5DM4 + Top Handle Pro

8Sinn Cage 5DM4 + Top Handle Pro

Artikelnummer: 1034903
5 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

8Sinn Cage till Canon 5D Mark III/s/sR/IV med Top Handle Pro

Cage 5DM4 är speciellt framtagen till Canon 5D Mark III, 5Ds, 5DsR, 5D Mark IV och tillverkas från en bit aluminium vilket ger en lätt och tålig konstruktion. En Cage ger tillgång till 1/4" monteringspunkter för tillbehör såsom mikrofoner, monitorer, kameralampor.

Fördelar:

  • Top Handle Pro
  • 1/4"-gängor på alla sidor
  • Monteringsplats för kameraremmen
  • Tålig och lätt
  • Kabelhållare för HDMI-kabel

Top Handle Pro är ett handtag för mer bekväm användning med två blixtskoplatser för montering av tillbehör. Pro-modellen är utrustat med två vred, ett för att snabbt montera av handtaget och ett för att justera positionen (frammåt/bakåt) för att hitta en bra balans.

Levereras med:

  • 8Sinn 5DM4 Cage
  • Top Handle Pro
  • Kabelhållare
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.