2024-04-16

Nyhet! Insta360 lanserar efterlängtade X4

Upplev en otroligt detaljrik och jämn 360° 8K-video med den kraftfulla Insta360 X4! Med en AI-driven programvara och en 1/2”-sensor är Insta360 X4 den ultimata fickkameran för kreativ filminspelning i ett kompakt format. Insta360 X4 bygger på X3:ans framgångsrecept men med ännu längre batteritid – upp till hela 135 minuters inspelningstid. X4 släpper lös din kreativitet och hjälper dig att fånga innehåll som inte är möjligt med en smartphone eller en traditionell kamera. Den är det perfekta verktyget för actionfyllda sporter eller i scener med mycket rörelse. Insta360 X4 finns i lager nu – köp den hos oss redan idag!


Bästa bildkvaliteten någonsin

8K är här! Fördjupa dig i en värld av otrolig klarhet och återupplev ögonblick som om det vore första gången. Varje bildruta är fylld av action och varje strimma av färg återger en oöverträffad detaljrikedom.

Högre bildfrekvenser, högre kvalitet

Upplev jämnare och skarpare 5,7K-videos med förbättrade 60 bilder per sekund! Perfekt för actionfyllda sporter eller scener med mycket rörelse. Filma i 4K 100fps för snygga slowmotion-sekvenser. Magin med 360º-inspelningar är att välja de bästa vinklarna efter inspelningen.

67% längre batteritid gentemot föregångaren

X4 har ökat sin batterikapacitet till massiva 2290mAh! Det ger dig 135 minuters inspelningstid vid 5,7K 30 bilder per sekund, hela 67% mer än X3!

Flowstate-stabilisering

Kamerans lowstate stabilisering reducerar skakningar och vibrationer vilket gör att du får följsamma och stabila videoklipp utan att behöva använda dig av en gimbal. FlowState-stabilisering levererar mjuka, kvalitativa bilder, oavsett hur intensivt ditt äventyr är.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn