Scandinavian Photo

29
juni

Produkttips för snyggare TikTok-videor

Vill du skapa snygga videor på TikTok? Med rätt teknik kan du snabbt gå från enkla videor till snyggt och trendande content – och kanske få fler följare på köpet. Här har vi samlat våra bästa tips på produkter som ger dig högre videokvalitet, oavsett om du använder mobilen eller kameran. Kolla in vårt stora utbud av kameror, mobiler, stativ, mikrofoner, green screen, ringbelysning och RGB-ljus som passar perfekt för innehållsskapande till TikTok.

Läs mer

29
juni

Nyhet! Nikon Z 30 och ett superteleobjektiv

Nikon lanserar nu sin nya vloggkamera Nikon Z 30, som gör hoppet från att skapa content med din smarta enhet till en systemkamera kortare genom sitt användarvänliga system. Z 30 levererar hög bildkvalitet oavsett om det gäller stillbild, video eller livestreaming, och den kommer i ett kompakt format så att du enkelt kan ta med dig den på alla dina äventyr. Kamerans bildstabilisering, supersnabba autofokus och fullt vinklings- och roterbara touchscreen är bara några av de få saker som gör Nikon Z 30 till en perfekt vloggkamera. Nikon lanserar även Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S, som är ett superteleobjektiv med fantastisk bildkvalitet anpassat för Nikons spegellösa systemkameror i Z-serien. Preliminär leveransstart av nyheterna den 14 juli. Läs mer och förhandsboka här!

Läs mer

28
juni

Teknik för fest och event

Förgyll dina lediga stunder, spara de bästa ögonblicken och sprid glädje med rätt teknik. Hos oss på SP hittar du allt du behöver – oavsett om du ska fixa en fest, anordna ett event eller hänga på stranden. Vi har allt från portabla högtalare och powerbanks till polaroidkameror och mobilkit, som ger dig möjlighet att skapa en härlig atmosfär och gemensamma minnen.

Läs mer

15
juni

Nyhet! DJI lanserar gimbals och Video Transmitter

DJI lanserar två nya gimbals – RS 3 och RS 3 Pro. Med dessa gimbals kan du enkelt skapa följsamma och stabila videor utan skakningar, samtidigt som du får en flexibel och effektiv fotograferingsupplevelse. RS 3 och RS 3 Pro är tillverkade av kolfiber och kan användas med kameror som väger upp till 3 respektive 4,5 kilo. Med en 1,8” OLED-touchskärm får du en snabb och tydlig översikt och möjlighet att enkelt växla mellan de olika funktionerna. På ett lätt och elegant sätt levererar RS 3 och RS 3 Pro professionell stabilisering och erbjuder oändligt många kreativa möjligheter. DJI lanserar även DJI Video Transmitter som ger dig ännu bättre överblick och kontroll över din inspelning. Preliminär leveransstart av RS 3 den 23 juni, RS 3 Pro den 29 juni och DJI Video Transmitter i höst. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!

Läs mer

31
maj

Nyhet! Fujifilm X-H2S och två objektiv

Fujifilm lanserar flaggskeppsmodellen X-H2S som har den högsta prestandan för både video och foto i X-seriens historia. Kameran tillgodoser alla behov inom videoinspelning och fotografering för både entusiaster och professionella innehållsskapare. Tack vare den nyutvecklade, stackade bildsensorn X-Trans CMOS 5 HS, har X-H2S fyra gånger snabbare utläsningshastighet jämfört med tidigare generationer. Den nya, kraftfulla X-Processor 5 möjliggör dessutom seriebildtagning i upp till 40 bilder per sekund och videoinspelning internt i 4:2:2 10-bitars 6,2K/30P och 4K/120P med Apple ProRes-codec. Fujifilm lanserar även två nya zoomobjektiv i form av XF 150-600mm f/5,6-8 LM OIS WR och XF 18-120mm f/4 LM PZ WR. Preliminär leveransstart av X-H2S och objektiven i juli. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!

Läs mer

31
maj

Cherry – nytt varumärke hos SP

Cherry är utvecklare och tillverkare av tangentbord och datormöss och företaget grundades år 1953 i Illinois, USA. De började sin resa med att utveckla microswitchar som introducerades till fordonsbranschen på 60-talet. Tillverkningen av tangentbord och möss påbörjades under 1970-talet och år 1983 presenterades Cherrys MX-switchar som skulle bli deras storsäljare och som idag finns i miljontals tangentbord världen över. Idag finns Cherry att köpa hos oss på SP – läs mer och se vilka produkter som passar dig. 

Läs mer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.