2024-06-03

Nyhet! ASUS ProArt med AI-drivna Ryzen Strix Point

ASUS presenterar nästa generations ProArt laptops. Utrustade med nya banbrytande AMD Ryzen AI 9 – den första processorn som levererar 50 TOPs dedikerat för AI-funktioner. Det låter kreatörer bryta ny mark genom superintelligenta AI-verktyg som underlättar den kreativa processen lokalt på enheten. Det eliminerar långa väntetider, behovet av molnbaserade verktyg och ökar säkerheten. Med två helt nya AI-verktyg, StoryCube och MuseTree, får kreatörer de bästa förutsättningarna för att skapa fritt – bara fantasin sätter gränser. Låt framtiden flytta in med Next Level AI PC! Säljstart från och med 15 juli kl 15:00 – förhandsboka redan idag!


Fördelar

 • Ryzen AI 9-processor som ger upp till 81 TOPs*
 • Dedikerat AI-chip med upp till 50 TOPs
 • OLED-pekskärm med 100% DCI-P3 och Delta E < 1
 • RTX-grafik och NVIDIA Studio med AI-assisterade verktyg
 • Unika AI-verktyg som underlättar ditt kreativa flöde
 • ASUS DialPad – inbyggt kontrollhjul för bättre arbetsflöde
 • Certifierad med CoPilot+PC med fysisk knapp för snabbåtkomst
 • RAM-minne med en hastighet på 7500MHz för avancerad multitasking
 • USB 4 med överföringshastighet på upp till 40 Gbps
 • Wi-Fi 7 för ultrasnabb trådlös uppkoppling överallt
 • Militärklassad tålighet enligt MIL-STD 810H

*TOPs står för "trillion operations per second"

ASUS ProArt Lifestyle AI

Öka kreativiteten med AI

Ta steget in i framtiden för innehållskapande med AMD Ryzen AI 9. För första gången så levererar AI-chippet i en processor upp till 50 TOPs och låter AI-funktionerna flytta in lokalt. Eliminera väntetiderna, säg upp dyra AI-tjänster och öka säkerheten genom att behandla ditt innehåll direkt på din enhet. Det gör den idealisk för tunga uppgifter som videoredigering, 3D-rendering och spelutveckling och ger dig mer tid över till att fokusera på det du tycker är absolut viktigast.

Next Level AI PC

Få en extraordinär AI-upplevelse med ProArt. Med den senaste tekniken har du kraftfulla AI-verktyg alltid till hands för att effektivisera ditt arbetsflöde, öka produktiviteten och ge dig en personlig upplevelse samtidigt som det förbättrar säkerheten och hastigheten vid krävande uppgifter. Med en dedikerad knapp för Copilot så är daglig hjälp och assistans bara ett knapptryck bort. AI hjälper dig att stärka din kreativa resa genom att optimera ditt arbetsflöde och förenkla grundarbetet så att du kan lägga mer tid på detaljer och att sätta din unika stämpel på ditt kreativa arbete.

Din grafiska superkraft

Accelerera din kreativa resa med ProArt tack vare kraften från GeForce RTX-grafik. Det levererar totalt upp till 321 TOPs som lägger grund för avancerade AI-funktioner och arbetsflöden. Att generera AI-bilder har aldrig varit snabbare och även vid tunga uppgifter som rendering, visuella effekter, redigering i realtid och 3D-design så blåser ProArt igenom det utan begränsningar. GeForce RTX är AI-kompatibel med över 100 olika kreativa appar, inklusive Adobe, Davinci Resolve, Blender, Unreal Engine och OBS Studio. Det innebär alla möjligheter att uttrycka dig konstnärligt och lämna långsamma arbetsflöden bakom dig.

ASUS ProArt News Laptop AI Photography Landscape

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn