15,6" laptop för kreatören inkl. Studio 24 Ultimate programvara

Acer ConceptD 3 Pro + Pinnacle Studio 24 Ultimate

Artikelnummer: 1052338
 • Intel i7-processor
 • 16GB RAM & 1TB SSD
 • NVIDIA Quadro T1000-grafik
 • HDMI, Mini Displayport & USB-C/Thunderbolt
 • Färgrymd på 100 % sRGB
 • Pinnacle Studio 24 Ultimate
20 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

ConceptD 3 Pro + Pinnacle Studio 24 Ultimate
Laptop stand Elevated Silver
LED Mobile Light L2 + BK15
21 979 SEK
ConceptD 3 Pro + Pinnacle Studio 24 Ultimate
Red Whips 12-pack
SW271C
34 099 SEK36 599 SEK
ConceptD 3 Pro är en 15,6” laptop med minimalistisk design och är tillverkad i ett vitt metallchassi. Det är en bärbar dator framtagen för dig som kreativ skapare med höga krav på prestanda. Den har en Pantone-validerad Full HD-skärm som garanterar dig korrekta färger och en kraftfull processor samt ett grafikkort som ger dig möjlighet att utveckla ditt kreativa skapande, oavsett om det handlar om bild, video, spel eller annat grafiskt material. I detta paket ingår också Pinnacle Studio 24 Ultimate där du får ett flexibelt och kreativt verktyg som hjälper dig att redigera dina videos på ett professionellt sätt.

Fördelar

 • Paket med Pinnacle Studio 24
 • 15,6” Full HD med ljusstyrka på hela 400 nits
 • 100 % sRGB och färgkorrekthet enligt Delta E <2
 • Vit metallchassi med fläckbeständig beläggning
 • Optimerad kylning med låg ljudnivå
 • USB-C/Thunderbolt 3 med överföringshastighet på upp till 40 Gbps
 • Batteritid på upp till 20 timmar

Pinnacle Studio 24 Ultimate för videoredigering

Med Pinnacle Studio 24 Ultimate får du ett flexibelt och kreativt verktyg som hjälper dig att redigera dina videos på ett professionellt sätt. Med förbättrad precison och drag-and-drop-funktion kan du enkelt släppa och anpassa din tidslinje. Justera och få korrekta färger med grundläggande ett färggraderingsverktyg. Programmet inhåller mer än 1500 effekter, tiltar och mallar och ger dig möjlighet att enkelt skapa en video enligt dina önskemål och visioner.

ConceptD – med design i fokus

ConceptD är ett koncept som tagits fram för dig som arbetar som kreatör med design och skapande i fokus. Det är produkter som möter kreatörers krav på prestanda, uppfyller behov av korrekta färger och möjlighet att nå din fulla potential. Produkterna går i ljusa nyanser med en unik fläckbeständig beläggning som skyddar mot fläckar och samtidigt ger din dator en mjuk yta som är lätt att rengöra.

Pantone-validerad Full HD-skärm

När det kommer till grafiskt skapande ställs det höga krav på skärmen på din laptop. ConceptD 3 Pro har en 15,6” Full HD IPS-skärm med hög detaljåtergivning och en tunn ram som ger dig maximal arbetsyta. Den är Pantone-validerad och har en 100 % sRGB färgrymd med en färgkorrekthet enligt Delta E <2.

Ger ditt skapande extra kraft

ConceptD 3 Pro är en riktigt snabb dator som inte tummar på prestandan. Den innehåller 10:e generationens i7-processor, ett NVIDIA Quadro T1000-grafikkort, 16GB RAM-minne och 1TB SSD-lagringskapacitet. Det här gör att du kan få snabbare dator som klarar av högre arbetsbelastningar, snabbare inläsningar, effektiv redigering och videoredigering i realtid. 

Flexibla portar

För att smidigt kunna överföra filer eller koppla in externa enheter är denna laptop försedd med flera olika portar. Den har HDMI, Mini Displayport, USB 3.2-portar samt en USB-C/Thunderbolt 3. Det här gör att du strömförsörja, smidigt kan flytta även de största filerna mellan olika enheter och möjlighet till att ansluta flera skärmar.


Optimerad kylning

Vid hög prestanda och krävande arbetsflöde krävs det också att din dator inte går varm. ConceptD 3 Pro har den senaste kyltekniken med strategiskt utplacerade högeffektiva fläktar för aerodynamiskt ”flow”. Fläktsystemet hjälper att hålla datorn sval och att komponenter arbetar på korrekt temperatur. Det hjälper också att bibehålla en låg ljudnivå som inte stör ditt arbete även vid tung belastning.

Anslutning att lita på

ConceptD 3 Pro har stöd för Wifi 6 vilket ger dig snabbare uppkoppling, minimerar fördröjning vid videosamtal och ger dig en bättre spel-, kommunikations- och streamingupplevelse.

Levereras med

 • Acer ConceptD 3 Pro - NX.C5ZED.005
 • Pinnacle Studio 24 Ultimate
 • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.