Referenshörlurar i proffsklass

AKG K701

Artikelnummer: 313694
  • Öppna hörlurar för rent ljud
  • 10 - 39800 Hz
  • Dramatiskt ljud med rika diskanter och djup bas
  • Bekväma vadderade öronkuddar och mjukt huvudband för maximal komfort
  • 3 meter kabel
1 430 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
AKG K701 är ett par premiumhörlurar som ger väldigt hög kvalitet för sitt pris. De öppna hörlurarna har ett brett frekensomfång för gnistrande höga toner och tung bas. Båda analytiska och mer avslappnade lyssnare kommer får mycket uppskattning av dessa hörlurar. Med AKG egna flatwire-teknologi får du ett dramatiskt ljud som ger rika diskanter och en djup bas. Lurarna har en känslighet på 105 dB, vilket lämpar sig för uppspelning på mindre kraftiga ljudkällor, men för bäst resultat behövs ett kraftigare ljudkort eller förstärkare. 

Specifikation
Dynamisk, öppen
Färg:Vit – typ pianolackad.
Frekvensområde: 10-39,8 kHz
Känsligfhet: 105 dB SPL/V
Max ingångsstyrka: 200mW
Ingångsimpedans: 62 Ohm
Nettovikt utan kabel: 235 g
Kabel: 99.99% syrefri. 3 m lång.
Kontakter: Interna kontakter och hörlursjack är av hårdpläterat guld.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.