Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

K240 MkII halvöppen hörlur

AKG K240 MkII halvöppen hörlur

Artikelnummer: 312135
  • Halvöppen design ger kraftig bas men luftigheten från öppna lurar
  • Dessa bekväma hörlurar från AKG har länge varit standarden i studios, orkestrar och på scener över hela världen
  • Avtagbar och utbytbar sladd
890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Bekväma hörlurar från AKG

Dessa bekväma hörlurar från AKG har länge varit standarden i studios, orkestrar och på scener över hela världen. Den halvöppna designen ger dig luftigheten av öppna hörlurar men den kraftfulla basen som i ett par slutna. Du får helt enkelt ett par snygga hörlurar som levererar högklassigt ljud. Den avtagbara sladden gör det enkelt att snabbt byta till en annan.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.