Alogic Iris Webcam
Alogic Iris Webcam
Alogic Iris Webcam
Alogic Iris Webcam
Artikelnummer: 1056357

Alogic Iris Webcam

Webbkamera med 1080p Full-HD upplösning

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Webbkamera med 1080p Full-HD upplösning
  • Passar utmärkt till möten och konferenser
  • Automatisk ljus korrigering och autofokus
999 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Högupplöst webbkamera med en upplösning upp till 1080p, kameran är utrustad med CMOS sensor som spårar och fokuserar på användaren och objekt i fokus. Webbkameran har en inbyggd mikrofon som även är brusreducerande, den brusreducerande mikrofonen tar bort allt bakgrundsljud och fokuserar på din röst.

Fördelar

  • USB-A till USB-C adapter medföljer
  • Justerbara fästen som håller kameran på plats
Alogic Iris Webcam

Optimerad för hemmakontoret

Alogic Iris webbkamera har HD-kvalitet med två megapixlar och en brusreducerande mikrofon som blir ett utmärkt tillskott till kontoret och hemmakontoret. Kameran är utrustad med CMOS sensor som spårar och fokuserar på användaren och objekt som befinner sig i bild. Kameran kan snabbt fokusera på rörelser och snabbt justera för en högupplöst inspelning. Passar utmärkt till möten och konferenser.

Levereras med

  • Alogic Iris Webbkamera
  • USB-A till USB-C adapter
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.