Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
Artikelnummer: 1054578

Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub

Thunderbolt 4-hub med stöd för dubbla 4K-skärmar

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Anslut flera skärmar med USB-C/Thunderbolt 4
  • Premium aluminium design
  • USB-C/Thunderbolt 4, USB-C-laddning & USB-A
2 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Thunderbolt 4 Blaze är utformad för situationer där hastighet och prestanda har stor betydelse. Den ger dig en bandbredd på 40GB/s för anslutning av externa skärmar och kringutrustning med hög hastighet, som exempelvis externa hårddiskar. Hubben ger dig upp till tre portar nedströms för Thunderbolt 4/USB 4-kringutrustning – för enastående produktivitet till alla kreativa proffs!

Anslutningar

  • 1x USB-C till laptop (60W)
  • 1x USB-A 3.2 (10GB/s)
  • 3x USB-C/Thunderbolt 4 (40GB/s)
  • 1x AC-port
Alogic Thunderbolt 4 Blaze USB-C hub

Stöd för dubbla 4K-skärmar

Thunderbolt 4 Blaze ger dig möjlighet att ansluta dubbla 4K-skärmar, upp till 60Hz, till datorer som har stöd för Thunderbolt 3 och 4. Har din dator endast USB-C-port (utan Thunderbolt) kan du istället ansluta en enkel bildskärm upp till 4K 60Hz. Thunderbolt/USB-C-portarna på baksidan av hubben är videoutgångar och är utformade för att anslutas direkt till din bildskärm, så länge den är utrustad med en USB-C-videoingång. För att ansluta bildskärmar med HDMI- och DisplayPort-ingångar kan du använda USB-C-videoadaptrar eller videokablar.

Upp till 60W laddning

Förutom att ansluta skärmar, överföra video och data kan du via denna hub också ladda din laptop. Thunderbolt 4 Blaze tillhandahåller upp till 60W ström för att ladda bärbara datorer med USB PD-teknik. Detta är tillräckligt för strömförsörjning av de flesta vanliga laptops.

Levereras med

  • Alogic Thunderbolt 4 Blaze Compact Hub
  • Strömadapter
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.