iPhone 11 64GB Vit

Apple iPhone 11 64GB White

Artikelnummer: 1045602
 • Dubbel 12 MP-kamera med nattläge: ultravidvinkel och vidvinkel
 • TrueDepth-kamera med inspelning av video i 4K och upp till 60 bilder/s
 • Vattentålig ner till 2 meters djup i upp till 30 minuter

Välj färg

7 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

iPhone 11 64GB White
Bordsstativ / Selfiestick BK15
LED-Belsyning Air
8 738 SEK
iPhone 11 64GB White
ATH-M50xBT
Dual USB strömadapter 230V 4,8A 24W
9 579 SEK

Maximera dina filmer och bilder med ett nytt dubbelkamerasystem!

iPhone 11 har en 6,1-tums (diagonalt) heltäckande Liquid Retina HD-skärm med Multi-Touch och ips-teknik för maximal användarupplevelse. Ett nytt dubbelkamerasystem med ultravidvinkel och vidvinkel hjälper dig att fånga flera av dina betydelsefulla ögonblick. Filma i 4K upp till 60 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus för att alltid få skarpa och snygga videos. Med iOS 13 kan du redigera dina videos på samma sätt som du redigerar dina bilder. Förbättra, rotera och beskär efter dina egna idéer. Maximera din iPhone med tillbehör som exempelvis elekronisk gimbal för mobiler, trådlösa myggmikrofonen eller stativ (se passande tillbehör eller våra tips för bättre filmer med mobilen) – Allt som behövs för en foto/videograf!

Fördelar

 • Heltäckande Liquid Retina HD-skärm med Multi-Touch och ips-teknik
 • Spela in video i 4K med 24, 30 eller 60 bilder/s
 • Cinematisk videostabilisering (4K, 1080p och 720p)
 • Videoinspelning med 2× optisk utzoomning, digital zoom upp till 3×
 • Kontinuerlig autofokus för video
 • Slowmotionvideo i 1080p med 120 eller 240 bilder/s
 • Starkare true Tone-blixt
 • Ljudzoomen anpassar ljudet efter videon
 • A13 Bionic-chip och tredje generationen av Neural Engine

Fotografera och filma med iPhone 11

iPhone 11 har ett nytt system med två stycken 12MP kameror som vidgar dina vyer från vidvinkel till ultravidvinkel. De fokuserar upp till tre gånger snabbare och fångar fyra gånger mer av motivet vilket gör den perfekt vid fotografering av landskap, inredning eller större grupper. Smart HDR ger mer detaljerade bilder i högdagrar och skuggor. Med ett uppdaterat nattläge, som aktiveras automatiskt, får du klarare bilder i mörker med verklighetstrogna färger utan att använda blixt. De nya kamerorna med bättre videostabilistering samt ett utökat dynamiskt omfång ger mer detaljer i högdagrar och skuggor. Spela in i 4K upp till 60 bilder per sekund. Med de fyra inbyggda mikrofonerna kan du även spela in stereoljud med ljudzoom och på så sätt göra mer med dina videoinspelningar.

Lås upp mobilen med Face ID

TrueDepth-kamerasystemet har blivit uppgraderat och är nu ännu snabbare än tidigare modeller. Det använder teknik för djupavkänning som går mycket längre än kapaciteten och säkerheten hos tvådimensionella ansiktsavläsare och gör att användarna kan låsa upp iPhone, få åtkomst till säkra appar och fler funktioner.

IP68 Certifierad

Telefonen är vattentålig uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 med ett maxdjup på 2 meter i upp till 30 minuter.

Trådlös laddning

Då baksidan på telefonen är tillverkat i glas möjliggörs en effektiv och trådlös laddning. Den trådlösa laddningen i iPhone 11 gör att du slipper koppla in kabeln i telefonen utan det är bara att placera den på en laddningsplatta, som stödjer Qi laddning (ingår ej).

A13-chip och iOS 13

Telefonen har ett kraftfullt A13-chip med tredje generationen av Neural Engine. Chipet gör telefonen arbetar snabbare och samtidigt blir mer energieffektiv med mindre batteriförbrukning. iOS 13 har fått ett nytt utseende och uppdateringar för att skydda din integritet i det dagliga arbetet med din telefon. Med operativsystemet får du nya möjligheter i din redigering av dina bilder och även video. Med iOS 13 kan du redigera dina videos på samma sätt som du redigerar dina bilder. Förbättra, rotera och beskär allt efter din egen kreativitet och idéer.

Levereras med

 • Apple iPhone 11
 • EarPods med Lightning-kontakt
 • Lightning till USB-kabel
 • USB-strömadapter
 • Dokumentation

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.