Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mac Pro 3,5GHz 6-Core Intel Xeon, 16GB ram, 256GB,

Apple Mac Pro 3,5GHz 6-Core Intel Xeon, 16GB ram, 256GB,

Artikelnummer: 1009332
  • Stark nog att jobba med de största modellerna
  • Importera och exportera blixtsnabbt
  • Mac Pro har upp till tolv processorkärnor
32 799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mac Pro 3,5GHz 6-Core Intel Xeon, 16GB ram, 256GB,
Major III BT
ColorEdge CG248-4K 24"
56 779 SEK
Mac Pro 3,5GHz 6-Core Intel Xeon, 16GB ram, 256GB,
Loupedeck+ Editing Console
ColorEdge CG2730 27"
51 579 SEK52 079 SEK
4K-prestanda
Arbeta snabbt med otrolig detaljskärpa i 4K tack vare dubbla AMD FirePro-grafikprocessorer i proffsklass och de senaste Xeon E5-processorerna i Mac Pro. Tillsammans ser de till att du kan köra åtta bild-i-bild-strömmar 4K-video samtidigt i Final Cut Pro X (eller ännu fler strömmar HD-video). Kombinera det med möjligheten att ansluta upp till tre 4K-bildskärmar och bearbeta flera lager effekter i realtid, så får du ett riktigt kraftpaket för videoredigering.

Sex Thunderbolt 2-portar ger helt nya utbyggnadsmöjligheter med upp till 20 Gbit/s genomströmning, utan att du begränsas av antalet PCI Express-kortplatser. Anslut till ett SAN eller en snabb, lokal RAID-lagringsenhet. Lägg sedan till video-I/O, sändningsmonitorer, dina befintliga PCI Express-kort och i princip allt annat som du behöver i ditt arbete. Med HDMI-utmatning kan du till och med använda en TV-skärm med 4K-upplösning som extern monitor för Final Cut Pro X. Tillverkare som Promise, AJA och Blackmagic jobbar med att ta fram en rad avancerade lagringsenheter med hög prestanda, video-I/O och utbyggnadslösningar för Thunderbolt 2. En annan fördel med Thunderbolt: Du kan enkelt flytta avancerade externa enheter från en Mac till en annan om du behöver det. Båda generationerna Thunderbolt-teknik är kompatibla med nya Mac Pro.

Final Cut Pro X
Den nya versionen av Final Cut Pro X har utvecklats för att dra nytta av 4K-möjligheterna hos Mac Pro. De dubbla grafikprocessorerna i proffsklass på Mac Pro ger snabbare effekter, bearbetning av optiska flöden, videoexporter – och i princip allt annat du gör i Final Cut Pro. Supersnabb PCIe-baserad flashlagring innebär att projekt laddas snabbare och att du kan spela upp flera strömmar med 4K-upplösning. Det gör det möjligt att redigera flerkameraklipp med upp till 16 vinklar 4K-video. Och eftersom Final Cut Pro X har utformats för att dra full nytta av nya Mac Pro kan du arbeta i 4K, i realtid och utan rendering.

Stark nog att jobba med de största modellerna
Dubbla AMD FirePro-grafikprocessorer i proffsklass – som finns i varje Mac Pro – ger upp till 12 GB grafikminne med upp till 528 GB/s minnesbandbredd för hantering av komplexa modeller med avancerad geometri och stora texturer. Arbeta snabbare med en högre nivå av detaljskärpa och snabbare svarstider. Dessutom arbetar Mac Pro med OpenGL 4.1 i OS X Mavericks så att du kan jobba med avancerade funktioner som tessellering.

Importera och exportera blixtsnabbt
PCIe-baserad flashlagring gör det möjligt att importera enorma bildfiler upp till fem gånger snabbare än med förra generationens Mac Pro. Och kraftfulla Intel Xeon E5-processorer och AMD FirePro-grafikprocessorer hjälper dig jobba snabbt med redigering, filter och effekter.

Fortissimo
Nya Mac Pro har upp till tolv processorkärnor (upp till 24 virtuella kärnor) och en minnesbandbredd på upp till 60 GB/s. Det är dubbelt så mycket som förra modellen. Nu kan du arbeta med ännu fler spår med virtuella instrument, insticksfiler och effekter än tidigare. Och den supersnabba PCIe-baserade flashlagringen laddar alla instrument, samplingar och loopar på ett ögonblick.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.