ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
ASUS ProArt PA24US
Artikelnummer: 1100767

ASUS ProArt PA24US

24'' 4K-skärm med HDR och inbyggd hårdvarukalibrering

Webblager
Beställningsvara
Butikslager:
 • 4K-bildskärm med IPS-panel
 • 99% Adobe RGB och 95% DCI-P3
 • Ljusstyrka upp till 600 nits
20 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
ASUS ProArt PA24US är en banbrytande skärm som levererar enastående bildkvalitet och prestanda för kreatörer. Med en imponerande storlek på 24'' och 4K UHD-upplösning (3840 x 2160) tar denna skärm din arbetsstation till nya höjder. Denna skärm är utrustad med en högkvalitativ IPS-panel på 23.6 tum och erbjuder enastående färgåtergivning och detaljrikedom. Med en ljusstyrka på upp till 600 nits och stöd för HDR-10 och HLG får du en levande och verklighetstrogen visningsupplevelse som tar din kreativitet till nya höjder oavsett om du jobbar med grafisk design, videoredigering, fotobearbetning eller annat krävande arbete.

Fördelar

 • 4K IPS-display med VESA DisplayHDR 600
 • USB-C med 80W Power Delivery
 • 99% Adobe RGB, 95% DCI-P3 och 100% sRGB
 • Calman-verifierad och fabrikskalibrerad enligt Delta E < 1
 • Ergonomiskt ställ som är höj-, sänk-, vrid- och tiltbart
 • Kan användas i porträttläge
 • Auto-kalibrering med inbyggd färgkalibrator

Levande färger för allt du gör

Med Quantum-dot-teknologi erbjuder skärmen enastående färgåtergivning med 99.5% Adobe RGB, 98% DCI-P3 och 100% sRGB. Detta innebär att varje nyans och detalj återskapas med enastående precision och realism, vilket gör den idealisk för grafisk design, fotoredigering och videoredigering.

Korrekt färgåtergivning i alla lägen

Den inbyggda färgkalibratorn stöder både självkalibrering och automatisk kalibrering och är kompatibel med professionell kalibreringsprogramvara som Calman och Light Illusion ColourSpace CMS. Med en sann 10-bitars färgdjup och en färgomfång på 99% Adobe RGB och 95% DCI-P3 kan du vara säker på att varje nyans och detalj återskapas med perfektion.

ProArt PA24US lifestyle

Enkla anslutningar med många val

ASUS ProArt PA24US erbjuder många olika anslutningsmöjligheter, exempelvis 12G-SDI-ingång, fullfunktions-USB-C med 80W Power Delivery, DisplayPort, HDMI och en inbyggd USB-hubb. 12G-SDI är framtagen för att stödja högre upplösning, bilduppdatering och färgåtergivning. Den ger fyra gånger bandbredden jämfört med HD så du kan jobba snabbt och effektivt utan fördröjningar, något som passar utmärkt för exempelvis professionella videografer.

Framtiden är hållbar

ProArt PA24US är testad för att uppnå de världsledande certifieringarna för hållbarhet. Den är tillverkad i minst 85% återvunnen plast och komponenter och panelen innehåller inget kvicksilver. Paketeringen är tillverkad av mer än 80% återvunnet material och är lätt att återvinna. Storleken är även designad för att väga lite och ta upp minimalt med volym, vilket gör att det tar mindre resurser att frakta.

Levereras med

 • ASUS ProArt PA24US
 • Strömkabel
 • HDMI-kabel
 • DisplayPort-kabel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn