Asus ProArt PA279CV duokit with monitor arm
Asus ProArt PA279CV duokit with monitor arm
Asus ProArt PA279CV duokit with monitor arm
Asus ProArt PA279CV duokit with monitor arm
Asus ProArt PA279CV duokit with monitor arm
Asus ProArt PA279CV duokit with monitor arm
Artikelnummer: 1055363

Asus ProArt PA279CV duokit with monitor arm

Dubbla 27" UHD-skärmar med justerbar monitorarm - redo för foto- och videoredigering

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • 27" bakgrundsbelyst 4K-skärm med LED-panel (3840 x 2160)
 • 100% sRGB, Rec. 709 och DCI-P3 färgrymd
 • HDR-10 och ljusstyrka upp till 350 nits

Välj variant

12 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

ProArt PA279CV duokit with monitor arm
CT
Putsduk Photo Microklear Cloth
18 059 SEK
ProArt PA279CV duokit with monitor arm
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
13 134 SEK
Fabrikskalibrerad 27” 4K-bildskärm med en upplösning på 3840x2160 pixlar som är tillverkad för att för att möta kraven hos kreativa proffs som arbetar med exempelvis foto, video och grafisk design. Den har en hög färgnoggrannhet och täcker en färgrymd på 100% sRGB och Rec. 709 samt stöd för HDR-10. Dessutom har den USB-C-port som stöder dataöverföringar, DisplayPort och även strömförsörjning på 65W.

Fördelar

 • 4K-skärm med en upplösning på 3840x2160 pixlar
 • USB-C med stöd för displayport, dataöverföring och strömförsörjning (65W)
 • HDR-10 och hög ljusstyrka för kontrast- och detaljrik bild
 • Delta E <2 färgnoggrannhet för korrekta färger
 • Ergonomiskt stativ som kan justeras i höjd, vridning och lutningUSB-C – en port för allt

Skärmen är kompatibel med de flesta enheter och har USB-C, DisplayPort och HDMI-portar. USB-C-porten stöder dataöverföringar, DisplayPort och även 60W strömförsörjning. ProArt PA279CV fungerar också som en USB-hubb, vilket betyder att när du ansluter till den via USB-C (med C till C-kabel eller C till A-kabel), och din enhet får tillgång till den utrustning som är ansluten via USB-portarna.

Hög detaljåtergivning och levande färger

ProArt PA279CV har en 4K-skärm med hög detaljåtergivning i bilden och med en upplösning på 3840x2160 pixlar får du en bildkvalitet som passar perfekt för grafiskt arbete. Skärmen har ett hundraprocentigt sRGB-färgomfång enligt Rec. 709 vilket ger dina bilder en mer levande känsla.

ProArt Preset och Palette

För att ska få ett effektivt arbetsflöde har ASUS tagit fram Presets i skärmen för snabba färgjusteringar och Palette för att spara personliga parametrar. Palette-funktionen är lättåtkomlig via menyer på skärmen och ger större flexibilitet vid färgjusteringar.


Fabrikskalibrerad skärm

Skärmen är dessutom Calman verifierad och fabrikskalibrerad för realistisk färgåtergivning och garanterar en färgprecision på ∆E<2. På så sätt vet du exakt hur ditt arbete kommer se ut när det är klart.

Justera skärmens position efter dina önskemål

Med ProArt PA279CV har du möjlighet att ställa in vinkel, höjd och lutning på din skärm så att den passar dig. Du kan även använda den i stående läge och då roteras bilden automatiskt, vilket är mycket praktiskt vid arbete med webbplatser eller dokument med långa listor.

Levereras med

 • Asus ProArt PA279CV
 • DisplayPort-kabel
 • HDMI-kabel
 • USB-C-kabel
 • Strömkabel
 • Snabbstartguide

Välj variant med dubbla skärmar

I paketet med dubbla skärmar får du två stycken Asus ProArt PA279CV och en LogiLink monitorarm med gasfjäder (BP0041) så du kan fästa dina skärmar direkt på skrivbordet. På så sätt frigör du arbetsyta och får ett snyggt och välstädat skrivbord. Skrivbordsfästet klarar en storlek upp till 27 tum och en vikt på upp till 6kg per arm – vilket gör att det passar perfekt tillsammans med två stycken PA279CV.

Bra att veta! För att kunna använda dubbla skärmar till din dator kan du behöva en USB-hubb eller dockningsstation. Se alternativ under passande tillbehör.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.