ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
ASUS ProArt PA279CV
Artikelnummer: 1051564

ASUS ProArt PA279CV

Fabrikskalibrerad 27" 4K UHD-skärm med HDR

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • 27" 4K LED-panel (3840 x 2160)
  • 100% sRGB, Rec. 709 och DCI-P3
  • HDR-10 och ljusstyrka upp till 350 nits
4 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Fabrikskalibrerad 27” 4K-bildskärm med en upplösning på 3840x2160 pixlar som är tillverkad för att för att möta kraven hos kreativa proffs som arbetar med exempelvis foto, video och grafisk design. Den har en hög färgnoggrannhet och täcker en färgrymd på 100% sRGB och Rec. 709 samt stöd för HDR-10. Dessutom har den USB-C-port som stöder dataöverföringar, DisplayPort och även strömförsörjning på 65W.

Fördelar

  • 4K-skärm med en upplösning på 3840x2160 pixlar
  • USB-C med stöd för displayport, dataöverföring och strömförsörjning (65W)
  • HDR-10 och hög ljusstyrka för kontrast- och detaljrik bild
  • Delta E <2 färgnoggrannhet för korrekta färger
  • Ergonomiskt stativ som kan justeras i höjd, vridning och lutning



USB-C – en port för allt

Skärmen är kompatibel med de flesta enheter och har USB-C, DisplayPort och HDMI-portar. USB-C-porten stöder dataöverföringar, DisplayPort och även 60W strömförsörjning. ProArt PA279CV fungerar också som en USB-hubb, vilket betyder att när du ansluter till den via USB-C (med C till C-kabel eller C till A-kabel), och din enhet får tillgång till den utrustning som är ansluten via USB-portarna.

Hög detaljåtergivning och levande färger

ProArt PA279CV har en 4K-skärm med hög detaljåtergivning i bilden och med en upplösning på 3840x2160 pixlar får du en bildkvalitet som passar perfekt för grafiskt arbete. Skärmen har ett hundraprocentigt sRGB-färgomfång enligt Rec. 709 vilket ger dina bilder en mer levande känsla.

ProArt Preset och Palette

För att ska få ett effektivt arbetsflöde har ASUS tagit fram Presets i skärmen för snabba färgjusteringar och Palette för att spara personliga parametrar. Palette-funktionen är lättåtkomlig via menyer på skärmen och ger större flexibilitet vid färgjusteringar.


Fabrikskalibrerad skärm

Skärmen är dessutom Calman verifierad och fabrikskalibrerad för realistisk färgåtergivning och garanterar en färgprecision på ∆E<2. På så sätt vet du exakt hur ditt arbete kommer se ut när det är klart.

Justera skärmens position efter dina önskemål

Med ProArt PA279CV har du möjlighet att ställa in vinkel, höjd och lutning på din skärm så att den passar dig. Du kan även använda den i stående läge och då roteras bilden automatiskt, vilket är mycket praktiskt vid arbete med webbplatser eller dokument med långa listor.

Levereras med

  • ASUS ProArt PA279CV
  • DisplayPort-kabel
  • USB-C-kabel
  • Strömkabel
  • Snabbstartguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn