Kraftfull 14” laptop med chassi i magnesium

Asus ROG G14 - 14" WQHD Pantone, Ryzen R9-4900HS, 32GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 2060 Max, Win10 Pro

Artikelnummer: 1050906
 • AMD Ryzen 9-processor
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • NVIDIA Geforce RTX 2060 MAX-Q grafik
 • Fullfunktions USB-C
 • Upp till 10 timmars batteritid
18 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

ROG G14 - 14" WQHD Pantone, Ryzen R9-4900HS, 32GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 2060 Max, Win10 Pro
Kameraryggsäck Backstory 15
Rugged 5TB USB-C
22 370 SEK
ROG G14 - 14" WQHD Pantone, Ryzen R9-4900HS, 32GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 2060 Max, Win10 Pro
Laptop stand Elevated Silver
LED Mobile Light L2 + BK15
19 979 SEK
ROG Zephyrus G14 är framtagen med kreativitet i åtanke. Det är en kompakt 14” laptop med extremt kraftfull prestanda som klarar av allt från skapande av bild och grafiskt material till att videor och tunga spel flyter på bra. Skärmen är en skarp, högupplöst WQHD som är Pantone-validerad och perfekt för dig som vill säkerställa korrekta färger i ditt arbete. Datorn har en tilltalande design som gör sig lika bra på kontoret, i föreläsningssalen som hemma och dessutom är den tillverkad i magnesium vilket gör den lätt och tålig att bära med sig. ROG Zephyrus G14 är datorn som ger dig möjlighet till att göra det du känner för utan att begränsa din kreativitet.

Fördelar

 • Precisionsskärm med färgnoggrannhet 100% sRGB
 • Skärm med tunn ram för större arbetsyta
 • Högpresterande processor för effektivt arbete
 • Dedikerad grafik för tyngre grafiskt material
 • Fullfunktions USB-C för skärmar, hårddiskar och laddning
 • Tilltalande design med chassi i magnesium

Kreativitet i åtanke

ROG Zephyrus G14 har allt du som kreatör behöver. Den har en 14” Pantone-validerad skärm som är fabrikskalibrerad med Asus ProArt TruColor-teknik och täcker 100% sRGB. Den återger naturliga färger vilket innebär att du säkerställer korrekt färgåtergivning på ditt arbete. De tunna ramarna ger dig, trots datorns kompakta storlek, en stor arbetsyta att jobba på.

Högpresterande processor

Datorn har en kompakt design och väger endast 1,6kg, men har trots det en prestanda som klarar av det mesta. Den kraftfulla AMD Ryzen 9-processorn ger dig kraft nog att redigera bilder, videor och producera musik. Processorn har en effektiv strömförbrukning vilket ger dig en batteritid på upp till tio timmar. Datorns kylsystem optimerar prestandan och ger dig en tunn dator som garanterar hög prestanda över lång tid.

System för lång livslängd

ROG Zephyrus G14 har fem individuella värmeavledande kopparrör som drar ut värme från processorn och grafikkortet samt ser till att strömledande komponenter hålls under 80 grader. Den är också försedd med Anti-Dust-tunnlar som centrifugerar ut damm från luften och håller din laptop ren på insidan. Dessutom har datorn också 12V fläktar som kan köras på hög effekt och på så sätt slussa ur mer luft och ge dig en laptop som kommer prestera på en hög nivå under en lång tid.

Tilltalande design i magnesium

När du köper en laptop som är hållbar på insidan vill du också att utsidan ska matcha. Den här datorn är tillverkad i magnesium och har ett honeycomb-mönster vilket förstärker den tåliga konstruktionen ytterligare och ger dig en låg vikt. Utsidan har en beläggning som minimerar fingeravtryck som gör att din dator känns ren och ser fräsch ut. ROG Zephyrus G14 har också ett ErgoLift-gångjärn vilket är skapat för att ge dig en bekväm skrivposition på tangentbordet. När datorn har den lutningen förbättras kylningen samt att Dolby Atmos-certifierade ljudsystemet ger dig den bästa ljudupplevelsen.

Levereras med

 • Asus ROG G14 - GA401IV-HA035R
 • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.