Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon mygga AT899cW

Audio Technica Mikrofon mygga AT899cW

Artikelnummer: 303777
2 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Trådlös variant av myggmikrofonen AT899 med rundupptagande karakteristisk för tal , sång och intervjuer m.m. Lämplig för t.ex. broadcast, teater , studio, filmproduktion och television. För Audio Technicas trådlösa system med HRS kontakt.

Läs om vad som är på gång när det gäller förändringen av sändarfrekvenser på http://saveourspectrum.info.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.