Avenger Belysningsstativ A2033FCB 134-328 cm
Artikelnummer: 315882

Avenger Belysningsstativ A2033FCB 134-328 cm

Hållbart och robust stativ

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:

A2033FCB är ett mycket hållbart och enkelt stativ. Har låg tyndpunkt, går att sätta på tyngder mm

2 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Belysningsstativ A2033FCB 134-328 cm
Detta belysningsstativ är en favorit bland alla professionella fotografer och filmare. Det är ett mycket hållbart och enkelt stativ. Har låg tyndpunkt, går att sätta på tyngder och är lätt att gräva ner i jorden eller sanden, därför har den få områden den inte kan stå på. Går att fälla ihop så den blir helt platt, perfekt för transportering.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.