Avenger Belysningsstativ C-stand kit 33 A2033LKIT
Artikelnummer: 1023093

Avenger Belysningsstativ C-stand kit 33 A2033LKIT

Komplett stativkit för professionell ljussättning

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Stativkit med belysningsstativ, förlängningsarm och Grip Head
  • Utökar dina möjligheter att placera ljuskällor, reflexskärmar eller flaggor
  • C-stand stativen gör det enklare att placera flera stativ bredvid varandra
3 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Komplett stativkit för professionell ljussättning  

Komplett stativkit med belysningsstativ, förlängningsarm och Grip Head som utökar dina möjligheter att placera ljuskällor, reflexskärmar eller flaggor. C-stand stativen gör det enklare att placera flera stativ brevid varandra utan att benen tar emot.

Detta belysningsstativ är en favorit bland alla professionella fotografer och filmare. Det är ett mycket hållbart och enkelt stativ. Har låg tyndpunkt, går att sätta på tyngder och är lätt att gräva ner i jorden eller sanden, därför har den få områden den inte kan stå på. Går att fälla ihop så den blir helt platt, perfekt för transportering. Tål alla väder.

Levereras med

  • C-Stand A2033L krom
  • Grip head D200 krom
  • Förlängningsarm D520 krom
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.