Super Clamp 035 Klämma

Manfrotto Super Clamp 035 Klämma

Artikelnummer: 44768
  • Kraftfull klämma som håller upp det mesta
  • Klarar vikter upp till 15 kg
  • Mångsidig och anpassningsbar
290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Oavsett om det är belysningstillbehör du vill fästa på ett knepigt ställe eller om du vill hänga upp din kamera på något sätt så fungerar superclamp perfekt. Superclamp går att kombinera med flera olika tillbehör, armar och tappar från Manfrotto för att du ska kunna montera precis det du vill i princip vart du vill.

Ett fototillbehör som gör att du kan fästa det mesta på det mesta. Klämm fast Super Clamp på rör med diameter mellan 13-55mm och klarar vikter upp till 15 kg.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.