Studioblixtar

En studioblixt är ett nödvändigt tillbehör vid fotografering i studio eller utomhus när det befintliga ljuset inte räcker till. Du kanske också vill satsa på en studioblixt när du känner att den mindre kamerablixten inte ger dig det resultat du önskar. Vi har ett stort utbud av studioblixtar från Godox och Profoto med olika egenskaper såsom liten och portabel, batteridriven eller extra hög blixtstyrka. Se vårt sortiment av studioblixtar här och köp direkt online eller besök oss i butik för personlig hjälp att hitta rätt studioblixt för dina behov.

Filtrering
  Visar 11 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn