Lär dig mer om batteridrivna studioblixtar från Godox

Godox är en stor tillverkare av blixtar, LED-belysning och studioutrustning. Blixtarna kan användas både i studio och ute på fält. Vi har blixtar oavsett om du är nybörjare eller om du är ett fulländat blixtproffs. Här hittar du vårt sortiment av Godoxblixtar – allt från den lilla kamerablixten till proffsaggregat.

Perfekta balansen mellan storlek och prestanda

AD300 Pro är en kompakt och portabel studioblixt, med TTL-automatik, snabba uppladdningstider och stöd för High-speed Sync (upp till 1/8000s). Blixten är mycket kompakt och väger bara 1,25 kg med monterat batteri. Godox AD300 Pro passar perfekt till bröllops-, porträtt-, produkt- och reklamfotografering oavsett om du är inne eller ute. Du kan även få ner denna studioblixt i din kameraväska utan några problem.

Kraftpaket med stora möjligheter

Godox Witstro AD400 Pro och AD600 Pro ger dig kraften du behöver för att fylla ut stora ljusformare, fotografera i större studior eller fotografera med kort skärpedjup utomhus. Dessa blixtar är större än sina mindre syskon AD200 och AD300 och har en mer traditionell design. 

Blixtarna är inte bara högpresterande och färgkorrekta. Det kan även drivas med nätström via en adapter du kan välja att köpa till. Detta ger dig två blixtar i en – batteriblixt för location och med adaptern får du en proffessionell nätdriven studioblixt.

Topppresterande batteriaggregat med blixthuvud

Godox AD1200 Pro är ett aggregat med mycket kraft, hela 1200 Wattsekunder, kraftfullt nog att fotografera ute i solen eller lysa upp en riktigt stor studio. Godox AD1200 Pro ger dig en extremt hög blixtstyrka i kombination med TTL- och High speed sync, som ger dig otroliga möjligheter för snabb och effektiv fotografering.

Godox Wireless X – Radiostyrning via sändare eller blixt

För att kunna nyttja den inbyggda radiostyrningen i alla Godox batteridrivna studioblixtar krävs en kompatibel Godoxsändare som stöder Godox Wireless X. Du kan välja mellan Godox Xpro 2,4G eller X2T som finns till Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm och Sony.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.