Lär dig mer om batteridrivna studioblixtar från Godox

Godox är en stor tillverkare av blixtar, LED-belysning och studioutrustning. Blixtarna kan användas både i studio och ute på fält. Vi har blixtar oavsett om du är nybörjare eller om du är ett fulländat blixtproffs. Här hittar du vårt sortiment av Godoxblixtar – allt från den lilla kamerablixten till proffsaggregat.

Kraftpaket med stora möjligheter

Godox Witstro AD400 Pro och AD600 Pro ger dig kraften du behöver för att fylla ut stora ljusformare, fotografera i större studior eller fotografera med kort skärpedjup utomhus. Dessa blixtar är större än sina mindre syskon AD200 och AD300 och har en mer traditionell design. 

Blixtarna är inte bara högpresterande och färgkorrekta. Det kan även drivas med nätström via en adapter du kan välja att köpa till. Detta ger dig två blixtar i en – batteriblixt för location och med adaptern får du en proffessionell nätdriven studioblixt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.