Godox X3 TTL Xnano Flash Trigger Nikon
Godox X3 TTL Xnano Flash Trigger Nikon
Godox X3 TTL Xnano Flash Trigger Nikon
Godox X3 TTL Xnano Flash Trigger Nikon
Godox X3 TTL Xnano Flash Trigger Nikon
Godox X3 TTL Xnano Flash Trigger Nikon
Artikelnummer: 1061914

Godox X3 TTL Xnano Flash Trigger Nikon

Kompakt blixtsändare med pekskärm

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • Kompatibel med Godox Wireless-X
 • Synca med en knapptryckning
 • Inbyggt batteri

Välj varumärke

990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Godox X3 Xnano är en banbrytande minimalistisk blixtsändare med pekskärm. Blixtsändaren är designad för att lyfta ditt arbetsflöde till oöverträffade höjder. X3 ger dig möjlighet att enkelt kontrollera ljus och blixtar, vilket låser upp nya nivåer av enkelhet och effektivitet i blixtfotograferingen. Oavsett om du föredrar enkelheten i TTL-läge eller den precisa kontrollen i manuellt läge, ger X3 dig möjlighet att snabbt växla mellan dem.

Fördelar

 • Finns till flera olika varumärken
 • Högupplöst OLED-skärm
 • Tvåvägs TCM för smidig övergång
 • Robust och enkel att montera hotshoe
 • Avancerat 2.4GHz trådlöst system
 • Trådlös synkronisering med en tryckning
 • Skärmlås
Godox X3 Nanotrigger

OLED-pekskärm hög kontrast och uppdatering

Godox X3 har en OLED-pekskärm som erbjuder hög kontrast och snabb uppdateringsfrekvens. Den passar perfekt för både inomhus- och utomhusfotografering, justera enkelt skärmens ljusstyrka genom att svepa åt vänster eller höger för att passa dina omgivningar, vare sig det är starkt solljus eller svagt ljus. Skärmlåsfunktionen förhindrar oavsiktliga beröringar, vilket ger en extra nivå av bekvämlighet.

TTL-blixtsändare med manuell kontroll

Upplev sömlös mångsidighet med X3:s tvåvägs TCM, som tillåter omedelbar och enkel konvertering mellan TTL-läge och manuellt läge. Njut av bekvämligheten med snabba övergångar, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa dig till olika fotograferingssituationer med lätthet. Förbättra din fotograferingsupplevelse med X3:s robusta blixtskofäste (hotshoe) som är designad för enkel montering och optimalt skydd för kamerans blixtsko. Säg adjö till monteringssproblem. Den lättmonterade blixsskonfästet säkerställer problemfri montering, så att du kan fokusera på din bild, inte på uppsättningen.

Fotografera enkelt och smidigt med Godox

Med det avancerade 2.4GHz Godox Wireless X-systemet möjliggör X3 enkel och pålitlig hantering av din Godox-belysningsuppsättning. Funktionen för kanalskanning förhindrar störningar från andra användare på samma kanal. En anmärkningsvärd funktion är den trådlösa synkroniseringen – säg adjö till manuell matchning av utlösare och blixt. Anslut X3 sömlöst till din kamera- eller studioblixt med bara ett tryck.

Levereras med

 • Godox X3
 • USB-C-kabel
 • Förvaringsetui
Bra att veta! Trådlös synkronisering kommer också att utökas till andra Godox-lampor genom firmware-uppdateringar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn