Lär dig mer om studioblixtar från Godox

Godox är en stor tillverkare av blixtar, LED-belysning och studioutrustning. Blixtarna kan användas både i studio och ute på fält. Vi har blixtar oavsett om du är nybörjare eller om du är ett fulländat blixtproffs. Här hittar du vårt sortiment av Godoxblixtar – allt från den lilla kamerablixten till proffsaggregat.

Paketlösningar från Godox

Perfekt för dig som vill börja med studiofotografering. I paketen från Godox får du med både blixtar, belysningsstativ, sändare och väska – allt som behövs för att komma igång med studiofotografering.

Blixtar för den mindre studion

Är du ny inom blixtfoto är ett blixtpaket med två Godox MS200 en bra start, speciellt om du börjar i ett mindre utrymme. Studiopaketet kostar mer eller mindre som en enda vanlig kamerablixt, men ger mer ljus och kreativa möjligheter. 

Hög effekt för större utrymmen  

Arbetar du i ett lite större utrymme eller tar bilder på större grupper är det bra med extra kraft. Godox SK400 II ger dig upp till 400 wattsekunder.

Blixtstyrka i kombination med snabb uppladdningstid

Godox QS400II är en ytterst prisvärd studioblixt som kombinerar en stabil blixtstyrka med ett aktivt kylsystem för leda bort värme, så att du kan använda blixten på högre frekvens under längre perioder. Blixten har även den smarta funktionen att automatiskt dumpa blixtstyrkan, alltså slipper du slå av en testblixt efter du har sänkt blixtenergin - som du behöver göra manuellt på billigare blixtaggregat.

Professionella blixtar med high speed sync

Fotografera med snabba brinntider och nyttja high speed sync, som ger dig möjlighet att använda slutartider ända upp till 1/8000-sekund. Blixtarna har mycket snabba uppladdningstider och du kan hålla ett högt tempo i din fotografering med konsekventa resultat. Blixtpaketen finns i två varianter med Godox QT400II eller QT600II.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.