Ljusformare

Ljusformare låter en studiolampa eller blixt bli så mycket mer än bara vanligt ljus. Med en ljusformare kan du bli kreativ och ändra storlek, spridning och karaktär på belysningen. Bland våra ljusformare hittar du både softboxar, paraplyer, reflektorer och koner, från kända varumärken som Godox, Profoto, Aputure, Elinchrom och Nanlite med flera. Läs vår guidesida om ljusformare eller kom in i någon av våra butiker så hjälper vi dig gärna om du har frågor. Köp ljusformare direkt online eller i butik.

Filtrering
Visar 296 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK