Reflexskärmar

En reflexskärm, även kallad reflektorskärm, erbjuder ett prisvärt, enkelt och smidigt sätt att rikta ljuset i dina bilder och kan användas ihop med både naturligt solljus, belysning och blixtar. De hjälper till att ljusa upp dina bilder på ett naturligt sätt och jämnar ut mörka och osmickrande skuggor i ansiktet vid porträttfotografering och kan även färga ljuset en aning. Hos oss kan du köpa reflexskärmar i olika storlekar och färger, från varumärken som Godox och Profoto. Handla direkt online eller besök oss i våra butiker för personlig hjälp.

Filtrering
  Visar 14 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK