Barndoors

Barndoors, eller skärmklaffar på svenska, är en typ av ljusformare som du fäster på din blixt eller lampa för att kunna styra ljuset. De monteras antingen direkt på lampan, på reflektorn med till exempel Bowens- eller Profoto-fattning eller på en LED-panel. Klaffarna öppnas och fälls beroende på önskad effekt. Beroende på hur mycket du fäller ihop klaffarna kan ljuset variera från stort och brett, till riktat och hårt ljus som passar bra för att till exempel belysa en specifik del. Vi har barndoors från bland annat Godox, Profoto och Aputure. Köp i butik eller direkt online.

Filtrering
  Visar 15 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn