Färgfilter & Gels

Färgsätt ljuset och skapa kreativa effekter eller färgkorrigera efter omgivningens ljus med färgfilter, även kallat ljusfilter eller gels. Färgfilter finns för både fast belysning och blixtar, och kan användas för att exempelvis fejka "golden hour"-ljus eller ändra färgtemperatur på dina lampor för att matcha befintlig belysning och ställa in korrekt vitbalans i kameran. Se vårt utbud av färgfilter och gels från Gam, Godox, Rosco med flera här och köp direkt online eller i våra butiker.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn