Softboxar

En softbox är kortfattat en typ av ljusformare som används för att mjuka upp ljuset från blixtar och lampor vid fotografering. De förekommer i olika storlekar och former, såsom rektangulära, kvadratiska, runda och åttakantiga, så kallade octabox. Vi har ett stort sortiment av softboxar från Godox, Profoto, Aputure, Nanlite och Elinchrome med flera. Välkommen in i våra butiker om du behöver hjälp att hitta rätt softbox för dig, eller köp direkt online.

Filtrering
  Visar 59 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK