The Power of Light

The Power of Light

Hitta rätt belysning

för dina behov

Lättanvända paket med LED-paneler 

Till alla våra paket med LED-paneler

LED-paneler är smidiga att ta med och har ställbar färgtemperatur. Du kan även välja batteridrift som tillval på flera av modellerna. Vi har flera paket med en eller flera LED-paneler – alltid med paketpris.

Belysningspaket med softboxar

Till alla våra paket med LED-belysningspaket

I våra prisvärda paket med LED-belysningar och softboxar får du ett mjukt ljus till ditt content. LED-belysningen har en fast färgtemperatur som ger en högre effekt och belysningar med variabel färgtemperatur. Paketen finns att köpa med en eller två belysningar.

Portabla och ljusstarka LED-lampor

Till alla våra LED-lampor

Lägg till ljus i ditt content med små och portabla LED-lampor som är enkla att använda. De har inbyggt uppladdningsbart batteri och kan monteras på kamera, i mobilhållare eller placeras på plana ytor. Vi har LED-lampor med både vitt ljus och färgat ljus (RGB).

Skapa content med Ring Lights

Till alla våra Ring Lights

Med en Ring Light kan du fotografera och filma igenom lampan för att få snyggt ljus rakt framifrån. I våra rekommenderade Ring Lights ingår hållare för din mobil. 

Snygga effekter med LED Tubes

Till alla våra LED Tubes

LED Tubes (LED-ljusrör) ger dig möjlighet att använda vanligt eller färgat ljus. LED Tubes passar utmärkt att använda både utanför och i bild. LED Tubes finns att köpa löst eller i paket.

Tillbehör till belysning

Till alla våra ljusstativ, batterier och strömförsörjning

Vi har ett stort utbud av batterier, ljusstativ, väskor och tillbehör till ditt ljus. 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn