Kameralampor

Se vårt utbud av små och portabla kameralampor med batteridrift för kompakt-, system- och videokameror här. Flera av lamporna har blixtskofäste för att monteras direkt i kamerans tillbehörs-/blixtsko, eller i en mobilhållare för att användas ihop med smartphone. Välj mellan olika egenskaper som exempelvis justerbar färgtemperatur, RGB-ljus eller vattentät konstruktion. En kameralampa passar lika bra för till film och foto som till vlogging och selfies. Se vårt utbud av kameralampor från sp.tech, Godox, Ulanzi med flera här och köp direkt online eller besök oss i våra butiker.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn