Tube lights

Lasersvärd? Nja, nästan! Tube lights må se ut som inspirerat ur en science fiction-film men de är LED-ljusrör för ett enkelt sätt att skapa kreativ belysning och ljussättning när du fotograferar eller filmar. Tube lights finns både med vitt ljus eller med med RGB-färger, och kan användas både i studio och utomhus, till allt från produktfotografering, porträtt eller när du skapar content för TikTok, Youtube och andra sociala mediekanaler. Vi har ett stort utbud av tube lights från Godox, Nanlite med flera. Köp till bra pris online eller i våra butiker.

Filtrering
  Visar 25 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn