Reflektorer

En reflektor är en ljusformare i metall som sitter längst ut på studiobelysning och är till för att fokusera ljuset framåt och minska ljusspill från lampan. Den silverfärgade insidan reflekterar ljuset och förstärker effekten något, och du får en bred och jämn täckning. Reflektorer kan användas ihop med raster, barndoors och färgfilter för att förändra och skapa kreativa effekter med ljuset ytterligare. Hos oss hittar du reflektorer från bland annat Profoto och Godox med Bowens-fattning.

Filtrering
  Visar 14 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK