Paraply

Ett fotoparaply är en ljusformare som mjukar upp det starka blixtljuset från kamera- eller studioblixtar och sprider ljuset över stor yta. Paraply för fotografering är ofta vita eller silver på insidan för att reflektera ljuset, men förekommer även som halvtransparenta/translucenta. Fördelen med paraplyer är att de är billiga, enkla att montera och komma igång med och tar liten plats när de fälls ihop. Vi har ett stort utbud av paraplyer för foto från Godox och Profoto. Köp online eller i butik.

Filtrering
  Visar 33 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK