Raster

Raster är ett tillbehör till softboxar, reflektorer, ljuspaneler och andra typer av lampor som används vid fotografering. De kan liknas vid ett galler som du placerar framför ljuskällan. De är oftast tillverkade i tyg och fästs med kardborreband men förekommer även i metall. Ett raster påverkar ljuset på så sätt att ljuset riktas rakt framåt med parallella ljusstrålar för ett riktat, mer koncentrerat ljus. Vi har ett brett utbud av raster i olika storlekar och täthet, för lampor och studiobelysning. Köp online eller välkommen in i våra butiker.

Filtrering
  Visar 44 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn