Lär dig mer om kamerablixtar från Godox

Godox är en stor tillverkare av blixtar, LED-belysning och studioutrustning. Blixtarna kan användas både i studio och ute på fält. Vi har blixtar oavsett om du är nybörjare eller om du är ett fulländat blixtproffs. Här hittar du vårt sortiment av Godoxblixtar – allt från den lilla kamerablixten till proffsaggregat.

Godox V1 – kraftfull kamerablixt med runt blixthuvud

Godox Speedlight V1 är en extremt kompakt kamerablixt som även kan användas som en studioblixt. Blixten har ett runt blixthuvud som ger en fin och naturlig spridning av ljuset i kombination med automatisk zoom. Tack vare det innovativa magnethuvudet kan du enkelt fästa ljusformare eller tillbehör efter eget val. Upptäck möjligheterna att fotografera med en högpresterande blixt med genomtänkt design.

Hög blixtstyrka och kraftfullt batteri

Godox Ving V860III är en prisvärd kamerablixt med ett högt ledtal (60) och har ett litiumbatteri på 2 600 mAh vilket räcker till cirka 480 blixtar. Blixten passar utmärkt för dig som behöver en blixt som med hög styrka, snabb uppladdningstid och har ett batteri som räcker länge.

Perfekt för bröllops-, vimmel-, press- eller blixtfotografering. Ving 860III kan användas med full automatik och kan kopplas hop med andra blixtar eller blixtsändare med hjälp av Godox Wireless X. Passa på att använda blixten tillsammans med en sändare, paraply och stativ för att skapa en mobil fotostudio!

Plocka av blixten från din kamera

Blixtsändare för DSLR & spegellösa kameror och stödjer TTL-automatik, Bluetooth och High-speed Sync (snabba slutartider upp till 1/8000s). Sändaren monteras i kamerans blixtsko och används för att styra kompatibla kamera- och studioblixtar. Montera blixtsändaren på din kamera och kom igång med Wireless X och blixtfotografering!

Ljusformare till kamerablixt

Godox Speedlite Softbox 40x40 cm är en portabel softbox, som passar i stort sett till alla kamerablixtar på marknaden. Den är även utformad för Godox AD200 och AD200 Pro och passar perfekt till exempelvis porträtt- och produktfotografering.

Använd ljusformare på din blixt

Denna hållaren ger möjlighet att kunna montera en ljusformare med Bowens/Visico fattning på din Godox AD-blixt eller kamerablixt. Välj mellan att använda en ljusformare med Bowens-fäste eller ett paraply för att skapa det ljuset du vill ha.

Komplettera med ett belysningsstativ, blixtsändare eller kompatibel Godoxblixt för att komma igång med blixtljussättning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.