BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
BenQ SW271C
Artikelnummer: 1050765

BenQ SW271C

27'' bildskärm med 4K för bild- och videoredigering

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • 27" 4K IPS-skärm (3840 x 2160)
 • 99% Adobe RGB och 90% DCI-P3
 • HDMI, Displayport och USB-C (60W)
16 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
BenQ SW271C är en 27" bildskärm för dig som arbetar med framförallt med foto- men också videoredigering. Den har en AQCOLOR-teknik som innebär att den är fabrikskalibrerad i flera olika färgrymder med ett brett spektrum av exakta fotofärger. Kombinationen av en IPS-panel, 4K och HDR ger dig klarhet och fina detaljer tillsammans med ett dynamiskt intervall av svart och vit, likt det dina ögon ser. SW271C är en skärm som gör din redigering från skärm till papper enkel och produktiv!

Fördelar

 • 27" skärm med 4K UHD och IPS-panel
 • Stöd för video 24/25/30P
 • USB-C för filöverföring och strömförsörjning (60W)
 • Täcker 99% Adobe RGB, 100% sRGB och Rec. 709
 • 10-bitas färgdjup med bra förutsättningar för RAW-foto och video
 • Hårdvarukalibrering med Palette Master Element
 • Paper color sync för att matcha skärmens färger vid utskrift

99% AdobeRGB och 10-bitars färgdjup

Med 99% visning av färgrymden AdobeRGB får du möjligheten till en exakt och noggrann förhandsvisning av färgerna på dina utskrifter. Skärmen har också 10-bitas färgdjup som minimerar bandningen som kan uppstå mellan subtila och mjuka färgskillnader och övergångar mellan olika färgtoner. Detta är speciellt intressant för RAW-fotografer samt när du filmar  med videokameror som klarar av att hantera 10-bitars färgdjup.

HDR, 16-bit LUT & Delta E≦2

High Dynamic Range ökar dynamiken i skärmen så att du ser detaljer både i mörka och ljusa partier, utan att dessa fräts ut eller sotar igen. Resultatet blir en återgivning av ljuset som påminner mer om hur du ser den med ditt öga. Tack vare en 16-bitars 3D LUT förbättras säkerhet och noggrannheten i RGB-blandningen, vilket resulterar i en felfri färgåterskapning. Delta  E≦2 i både Adobe RGB och sRBG-färgrymden ger dig den säkraste och mest representativa bilden av originalbilden. SW271C är dessutom Calman och Pantone-validerad vilket gör att du kan lita på skärmens färger.

Hårdvarukalibrering med Palette Master Element

Genom hårdvarukalibrering får du möjligheten att justera färginställningarna direkt i skärmen, istället för att det går via datorns grafikkort. Detta håller färgerna mer konsekventa och de påverkas inte av att du byter dator. Hårdvarukalibreringen innehåller även mer information än en mjukvarubaserad kalibrering, vilket leder till noggrannare färgåtergivning och mindre bandning. Tillsammans med SW271C levereras mjukvaran Palette master Elements Calibration som gör det enkelt för dig att kalibrera skärmen. Bildskärmen är dessutom fabrikskalibrerad och har korrekt färgprecision direkt vid uppstart.

Stöd för video

Bildskärmen passar också bra för videoredigering då den har stöd för bildfrekvenser på 24, 25 och 30P utan att ge släpningar i bilden. Den är dessutom kompatibel med SDI för HDMI-enheter samt SDI-inspelningskort. På så sätt kan du enkelt ansluta din SDI-enhet för en stabil signalöverföring.

USB-C för dataöverföring och strömförsörjning

Via en USB-C anslutning kan du sända både bild och data genom samma kabel samt att den också har stöd för 60W strömförsörjning.

HotKey Puck

BenQ HotKey Puck är ett smidigt verktyg för att snabbt komma åt menyer och inställningar till skärmen. Du kan växla mellan AdobeRGB/sRGB eller ställa in egna genvägar såsom ljusstyrka och kontrast.

Levereras med

 • BenQ SW271C
 • HDMI 2.0 kabel 1,8m
 • USB C-kabel 1m
 • mDP till DP-kabel 1,8m
 • USB 3.1-kabel 1,8m
 • Strömkabel
 • Bildskärmshuv
 • Hotkey Puck‎ G2
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn