Robust kulled för den tyngre utrustningen

Benro Kulled B3

Artikelnummer: 316489
  • Tre inställningar på kulan; tröghet, låsning och panorering
  • Inbyggt vattenpass
  • Klarar maximal belastning upp till 18kg
1 899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kulled B3
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Kameraplatta PU-60
2 523 SEK
Kulled B3
Kameraplatta Arcasmart 70 m. Telefonhållare
Folding Screwdriver Kit 2373
3 147 SEK
Benro B3
En perfekt huvud till dig som använder lite tyngre optik och längre slutartider. B2 har ett litet vattenpass. Tre inställningar på kulan; tröghet, låsning och panorering. Genom att ställa in trögheten på kulan riskerar du inte att kameran tippar när du låser upp kulan och du ges även en mer exakt möjlighet att justera din kamera till rätt läge.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.