Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Artikelnummer: 1048378

Benro FIF18ALIB0 iFoto Aluminium

Kamerastativ med vändbar mittpelare

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Höjd mellan 46–166cm
  • Klarar 8kg belastning och väger 1,8kg
  • Ett ben kan användas som enbensstativ
1 490 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Benro FIF18ALIB0 är har kombinerat de bästa funktionerna från sina föregångare. Detta stativ har en maximal höjd på 166cm och klarar vikt upp till 8kg. Vill du ha ett kompakt och pålitligt stativ oavsett vilken typ av systemkamera du använder? Då är detta stativet för dig. 

Fördelar

  • Hög maxhöjd på 166cm trots sin kompakta storlek
  • Klarar av upp till 8kg belastning
  • Fäll ut benen snabbt – Twist lock ben
  • Quick release-kameraplatta
  • Inbyggt vattenpass
  • Medföljande väska och spikfötter
Stativ från Benro FiF18ALIBO med monterad Sony A7 II och vidvinkel

Spagatläge och vändbar mittpelare

Spagatläget innebär att benen kan fällas upp väldigt högt, vilket gör det lätt att placera stativet mellan stenar och i ojämn terräng. Du kan anpassa längden på mittpelaren efter dina behov, beroende på vad du ska fotografera för något. Att höja mittpelaren kan också ge bättre ergonomi.

Kulled med kameraplatta med Arca-swiss

En kulled är snabb att ställa in och är ett av de mest populära stativhuvuden för stillbildsfotografering. Du kan snabbt växla mellan stående och liggande läge och att få till en rak horistont tar bara ett par sekunder. För dig som vill ta panoramabilder har kulleden ett panoramalås. Genom att låsa upp panoramalåset kan du vrida kameran utan att kulan påverkas, vilket ger dig en mjuk och kontrollerad rörelse.  

Benro FIF18-stativ med Sony kamera

Konvertera stativet till ett enbensstativ

Stativet kan även användas som enbensstativ genom att du skruvar loss ett av benen (markerat med en blå ring) och kombinerar benet med mittpelaren och kulleten – helt plötsligt har du även ett enbensstativ! Enbensstativet passar utmärkt när du vill förflytta dig och byta position snabbt när du fotograferar eller filmar, jämfört med ett trebensstativ.

Kompakt transportstorlek

Tack vare fyra bensektioner får du ett stativ som går att fälla ihop till kort transportlängd samtidigt som det har en bra arbetshöjd och maxbelastning för att klara fullformatskameror med en vidvinkelzoom, normalzoom eller fasta objektiv.

Levereras med

  • Benro Stativkit FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
  • Spikfötter
  • Väska 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn