Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Artikelnummer: 1054474

Birddog BIRDDOG P200 WHITE

PTZ-kamera med fullNDI och 30x zoom

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Full NDI PTZ-kamera
 • Sony CMOS-bakgrundsbelyst sensor
 • Upplösning upp till 1080p60
30 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Birddog P200 är en flexibel och smidig PTZ-kamera. En fin 1/2,8” CMOS sensor tillsammans med en välgjord optik med 30x optisk zoom och en lägsta bländare på f/1.6 ger dig alla möjligheter till en fantastisk bildkvalitet och upplevelse i din sändning eller inspelning. Den fina ljuskänsligheten gör P200 perfekt för alla sändningsapplikationer, sport, fjärrstudios, nyhetsredaktioner, kyrkor och alla sändningar och projekt där kvaliteten är viktig.

Fördelar

 • Full NDI PTZ-kamera
 • Sony CMOS-bakgrundsbelyst sensor
 • Full Sony Image Module
 • Upplösning upp till 1080p60
 • 30x optisk zoom
 • Trippelutgång – NDI, SDI och HDMI alla samtidigt
 • Superlåg latensy
 • Finns i svart eller vit

NDI när det är som bäst

P200 är en av världens flaggskepp NDI®-kameror och hela codec-motorn har byggts om från grunden för att ge ännu lägre latensy och högre bildkvalitet till en lägre datahastighet. P200 PTZ-kameran använder BirdDogs anpassade NDI®-kiselchip och använder en Sony CMOS-bakgrundsbelyst sensor och full Sony Image Module för bästa bildkvalitet.

Byggd på en äkta Sony Image-modul med Sony CMOS-bakgrundsbelyst sensor, P200 har supersnabb fokus, otroligt skarpa bilder och otroligt snabb zoom. P200 har bildhastigheter på upp till 1080p60, 30x optisk zoom och matar ut SDI, HDMI och NDI® samtidigt. 3,5 mm ljudkontakter gör att P200 kan fungera med BirdDog Comms, världens första NDI-ljudintercomplattform. Comms är ett Windows 10-program som kan köras på vilken som helst Windows 10-kompatibel dator, bärbar dator eller yta för en pekskärmsupplevelse.

P200 har designats för de mest krävande på bildkvalitet. Den överlägsna optiken gör P200 perfekt för Sport, Broadcast, Live Event Production, IMAG, Education och alla andra applikationer där kvalitet är viktigt. P200 kan också användas som en traditionell PTZ-kamera med SDI-, RS422-, RS485- och RS232-kontroll så att du kan flytta in i NDI®-världen när du är redo.

Bättre färgverktyg får du inte

P200s nya avancerade färgverktyg låser upp en uppsättning otroligt kraftfulla, professionella färgjusteringsfunktioner. Full Color Matrix ger 64 individuella kontrollnivåer för mättnad och nyans av rött, grönt, blått, cyan, gult och magenta, medan de 72 gamma-stoppen låter dig justera in svartnivån precis där du vill ha den och göra allt detta från den kostnadsfria Cam Control-appen . Nya video-, exponerings- och detaljförbättringsverktyg ingår också för att komplettera denna exceptionellt kraftfulla uppdatering. Cam Control-appen är det enklaste och mest användarvänliga sättet att ringa in BirdDog-kameror. Ladda helt enkelt på en Windows 10-maskin på samma nätverk som dina BirdDog-kameror och få tillgång till alla funktioner i kameran genom ett vackert gränssnitt. Slå snabbt in det utseende du gillar och kopiera inställningar över flera kameror på några sekunder. Och det är 100 % GRATIS med alla BirdDog PTZ-kameror.

Levereras med

Birddog P200 White
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn