Birddog P110 Black
Birddog P110 Black
Artikelnummer: 1058931

Birddog P110 Black

Full NDI PTZ-Kamera med 10x Optisk zoom

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
 • För inomhusarenor/större ytor
 • Snabb 10x optisk zoom, 12x digital zoom
 • Fånga upp till 1080p60-upplösning

Välj variant

24 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

P110 sätter en ny standard för formatstöd, anslutningsflexibilitet och bildkvalitet, med utmärkt prestanda i svagt ljus. Med en Sony Exmor R-bakbelyst sensor och BirdDogs anpassade NDI®-kisel, erbjuder P110 fyra utgångsalternativ inklusive NDI®, SDI, HDMI för liveproduktionsarbete och UVC USB för anslutning till Zoom & Teams. Mata ut flera olika typer av NDI® inklusive Full NDI®, NDI®|HX2 och HX3, såväl som andra alternativ inklusive SRT, H.264 och Cloud Connect. Den stöder till och med FreeD-utgång för AR/VR-arbetsflöden. Det finns också en OLED-skärm för att visa IP-adressen, 360° Mohawk-tally, filtergänga och gratis automatisk spårning. Och ja, kamerorna stöder NDI® 5 inbyggt.

Fördelar

 • För inomhusarenor/större ytor
 • Snabb 10x optisk zoom, 12x digital zoom
 • Fånga upp till 1080p60-upplösning
 • Fullständigt stöd för NDI, NDI|HX 2
 • Samtidig SDI, HDMI, NDI och USB-utgång
 • Lämplig för snabba sportevenemang
 • NDI/VISCA-over-IP/RS-422/RS-232-kontroll
 • PoE & AC Power
 • Inkluderar Cam Control Windows-programvara

Sony Exmor R™-bakbelyst CMOS-sensor

Med en Sony Exmor R™-bakbelyst CMOS-sensor ger P110 vackra bilder med avsevärt förbättrade bildegenskaper inklusive förbättrad känslighet för låg brus.

Snabb överblick med inbyggd OLED-display

P110 har världens mest omfattande gränssnitt för PTZ-kameror. Systemstatistik inklusive antalet aktiva anslutningar, aktuell bandbreddsanvändning och nätverkstrafik presenteras på ett intuitivt sätt för att ge dig den information du behöver med en snabb blick.

RUDP

Pålitligt User Datagram Protocol (RUDP) minskar den totala nätverksbelastningen eftersom inte alla paket behöver kvitteras av varje mottagare. RUDP har inbyggd felkorrigering för smidighet och maximal tillförlitlighet så att du kan vara säker på att dina protokoll kommer dit de ska.

NDI® Genlock

Med NDI® Genlock kan du välja vilken NDI®-källa som helst som timingmästare för din flotta av P110-kameror – vilket gör att de alla kan arbeta från samma tidsbas, vilket ger mer förutsägbar timing i miljöer med flera kameror. Perfekt för större kontinuitet vid inspelning av konserter, konferenser och liveproduktioner.

NDI® Video scopes

P110 kan generera scopes i kameran för att skicka ut som NDI®, NDI® Proxy eller båda. Detta gör det möjligt att övervaka scopes på NDI® Proxy samtidigt som ett rent NDI®-huvudflöde skickas. Välj mellan Histogram, Waveform, Vectorscope eller RGB Parade och positionen på NDI®-strömmen.

360° Mohawk tally

Den innovativa och totalt punkiga mohawk-tallyt ger en full 360º vy så att du aldrig behöver fundera över vilken kamera du ska titta in i.

Globalt ansluten. Ingen dator behövs

Genom att lägga till en BirdDog Cloud-prenumeration kan du nu komma åt PTZ-kamerorna och alla funktioner från var som helst i världen. Inga datorer behövs på kamerasidan.

Levereras med

 • BirdDog Eyes P110
 • Power Adapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn