Birddog P240 Black
Birddog P240 Black
Birddog P240 Black
Birddog P240 Black
Artikelnummer: 1057990

Birddog P240 Black

PTZ-kamera med full NDI och 40x zoom

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Full NDI PTZ-kamera
  • 1/2,5” Bakbelyst CMOS sensor
  • Upplösning upp till 1080p60

Välj variant

39 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Birddog P240 är en flexibel och smidig PTZ-kamera. En fin 1/2,5” CMOS sensor tillsammans med en välgjord optik med 40x optisk zoom och en lägsta bländare på f/2 ger dig alla möjligheter till en fantastisk bildkvalitet och upplevelse i din sändning eller inspelning. Den fina ljuskänsligheten gör P200 perfekt för alla sändningsapplikationer, sport, fjärrstudios, nyhetsredaktioner, kyrkor och alla sändningar och projekt där kvaliteten är viktig. Utmatningsalternativ inkluderar NDI, HDMI och 3G-SDI samt balanserat XLR-ljud via den medföljande kabeln, som har en låskontakt för ökad tillförlitlighet. Kameran är även utrustad med ett inbyggt ND-filter.

Fördelar

  • Full NDI PTZ-kamera
  • 1/2,5” CMOS sensor
  • Upplösning upp till 1080p60
  • 40x optisk zoom
  • Trippelutgång – NDI, 3G-SDI och HDMI alla samtidigt
  • Superlåg latensy

Presterar bra oavsett ljusförhållanden

Sensorerna är viktiga och den högupplösta Sony Exmor R-bakbelysta bildsensorn i P240 ger vackra bilder även i utmanande ljussituationer. P240 presterar briljant i föränderliga ljusförhållanden så som under en konsert med fantastisk prestanda i svagt ljus.

NDI Video Scopes

P240 kan generera scopes för att skicka ut som NDI, NDI Proxy eller båda. Detta gör det möjligt att övervaka omfång på NDI-proxyn samtidigt som ett rent NDI-huvudflöde skickas. Välj mellan histogram, waveform, vektorskop eller RGB-parad och positionen på NDI-strömmen.

360° Mohawk Tally

Den innovativa Mohawk-tally ger en full 360°-vy, så du aldrig behöver undra över vilken kamera som du ska titta in i.

Gratis mjukvaruverktyg

Central Lite

Slå ihop Central Lite med vilken NDI-källa som helst, inklusive all BirdDog-hårdvara som kan skapa NDI-källor, det möjliggör att du kan köra dina NDI-strömmar till valfri BirdDog Studio NDI eller Mini för att avkoda NDI tillbaka till SDI eller HDMI.

Cam Control

Cam Control ger enkel åtkomst till alla inställningar för alla BirdDog-kameror i ditt nätverk. Få det utseende du vill ha på fullskärmsskärmen och kopiera sedan över flera kameror för att matcha färg på några sekunder.

Comms Lite

Comms Lite är din kostnadsfria ljudintercomlösning med stöd för fyra BirdDog-enheter.

Globalt ansluten, inga datorer behövs

Genom att lägga till en valfri BirdDog Cloud-prenumeration kan du nu komma åt PTZ-kamerorna och alla funktioner från var som helst i världen. Inga datorer behövs på kamerasidan.

Levereras med

Birddog P240 Black

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn