Birddog P4K Black
Birddog P4K Black
Birddog P4K Black
Artikelnummer: 1054469

Birddog P4K Black

Svart PTZ-kamera med 4K sensor och full NDI

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 4K 10-bitars full NDI PTZ-kamera
 • 1” Sony Exmor R CMOS bakgrundsbelyst 4K-sensor
 • Dubbla 6G-SDI-portar och HDMI 2.0
142 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Birddog P4K är flaggskeppet bland Birddogs PTZ-kameror. En enorm 1” Sony Exmor R CMOS-bakgrundsbelyst sensor och 14,4 miljoner effektiva pixlar gör att P4K kan leverera fantastiska bilder i 4K-upplösningar med full NDI. Utmärkt ljuskänslighet gör P4K perfekt för alla sändningsapplikationer, sport, fjärrstudios, nyhetsredaktioner, kyrkor och alla sändningar och projekt där kvaliteten är viktig.

Fördelar

 • 4K 10-bitars full NDI PTZ-kamera
 • 1” Sony Exmor R CMOS bakgrundsbelyst 4K-sensor
 • Stöder NDI
 • Dubbla 6G-SDI-portar och HDMI 2.0
 • 12x optisk zoom med bildstabilisator
 • Brett dynamiskt omfång
 • Finns i svart eller vit
Birddog P4K

Sony 1” sensor, Storleken har betydelse

Den massiva 1” Sony Exmor R CMOS-bakgrundsbelyst sensor ger fantastiska bilder i alla fotograferingslägen och bildhastigheter, oavsett om det är i HD eller 4K. De bästa bilderna kommer från de bästa sensorerna och P4K bygger uteslutande kring den bästa sensorn i sin kategori.

Inga kompromisser

I NDI®-världen finns det två varianter, NDI® och NDI|HX. NDI® även kallat fullNDI är en variabel bithastighet, I-Frame-codec som når cirka 140 Mbits vid 1080p60 och är visuellt förlustfri. NDI|HX är en komprimerad, lång GOP, H.264-variant som når cirka 12Mbits vid 1080p60. P4K är en PTZ designad för de mest krävande liveproduktionsfotograferingarna och stöder alla traditionella bildhastigheter du kan förvänta dig inklusive 29,97 men nu kan du använda din PTZ som en kamera för TVC, drama och filma 24p för den underbara filmiska looken. Två oberoende 6G SDI-utgångar och en HDMI 2.0-utgång, alla utgångar är aktiva samtidigt för att skapa flexibla arbetsflöden. P4K:s robotik är exakt och känslig. Dra ner panorerings- och lutningshastigheterna för att skapa professionella bilder som är dramatiska, eller höj hastigheten för högactionsporter så att du kan följa rörelserna.

Avancerad färgkontroll

Med kompetent gammainställningar och svart gammajustering har finjustering av din bild aldrig varit mer flexibel i en PTZ. Sonys sensorteknik sätter tonen för din nästa kvalitetsproduktion.

Tally åt alla håll

De främre, bakre och sido Tally-ljusen kombineras för att skapa ett 360 graders Tally-ljus. Nu kan alla i produktionsteamet se vilken kamera som sänder.

Adaptiv Bit Rate

Full NDI® är en codec med variabel bithastighet. Under normala omständigheter rekommenderar BirdDog att tillåta cirka 140 Mbps i HD, eller 6 strömmar per 1 GbE-kabel med lite headroom. I 4K rekommenderas det att tillåta cirka 300 Mbps eller 3 strömmar med visst utrymme för att tillåta eventuella oförutsedda toppar. Med BirdDogs verktyg kan du välja bithastighet för att passa din bandbredd och krav. I båda HD kan du glida mellan 80-180Mbps och i 4K kan du välja datahastigheten att vara någonstans mellan 60 och 360Mbps.

Kontrollera din PTZ-kamera

Kombinera P400 med BirdDog PTZ Keyboard och du har total kontroll över alla funktioner på distans. PTZ-tangentbord är ett fullfjädrat PTZ-tangentbord som kan styra upp till 255 PTZ-kameror på ett enda nätverk så att det kan skalas till även de mest komplexa installationerna. PTZ-tangentbord kan styra P400 över NDI® eller med RS422 / RS232 när det används i SDI-läge.

Utveckla ditt system

Birddog ger dig möjligheter för att utveckla ditt system ännu ett steg. Med avvancerad mjukvara så öppnar Birddog upp flera nya världar. Detta ger en otrolig styrka och ger dig en extrem flexibilitet.

CENTRAL LITE
Slå ihop Central Lite med vilken NDI®-källa som helst, inklusive all BirdDog-hårdvara som kan skapa NDI®-källor, du kan nu köra dina NDI®-strömmar till valfri BirdDog Studio NDI eller Mini för att avkoda NDI® tillbaka till SDI eller HDMI.

CAM KONTROLL
Cam Control ger enkel åtkomst till alla inställningar för alla BirdDog-kameror i ditt nätverk. Få det utseende du vill ha på fullskärmsskärmen och kopiera sedan över flera kameror för att matcha färg på några sekunder.

COMMS LITE
Comms Lite är din kostnadsfria Audio Intercom-lösning. Med stöd för fyra BirdDog-enheter plus en regissör är Comms Lite ett utmärkt sätt att börja använda Audio Intercom i dina liveproduktioner.

Levereras med

 • Birddog P4K Black
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn