LU-101 Pro Luster A2 260gr 25blad

Canon LU-101 Pro Luster A2 260gr 25blad

Artikelnummer: 1024840
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Det här fina, satinliknande fotopapperet påminner om traditionella papper som används i mörkrum. Det har utformats för professionella fotografer som vill visa sina alster från sina bästa sidor utan att behöva skicka bilderna till ett fotolabb.

Photo Paper Pro Luster är optimerat för användning med Canon PIXMA Pro-fotoskrivarna och ger exceptionell bildkvalitet och varaktighet. När det används med äkta Canon LUCIA- eller ChromaLife100+-bläck förhindrar det att dina foton försämras på grund av gas och ljus, så att du kan ha kvar dina minnen och känna dig trygg med att visa eller sälja dina bilder.

Korta torktider, vattentålighet och en blankare yta än halvglättat papper tack vare papperets ytskikt med fina partiklar. Pappret ger konsekvent bildton och färg oavsett under vilka ljusförhållanden bilden visas, vilket gör att det passar perfekt för studior och utställningar.
Papperets konsekventa bildton och färg bibehålls i alla typer av rumsbelysning, vilket gör att det passar perfekt för studior och fotoutställningar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.