ATEM 2 M/E Broadcast Panel

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Broadcast Panel

Artikelnummer: 322673
176 000 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Blackmagic Design ATEM 2 M/E Brodcast Panel
En professionell panel med högsta kvalitet av knappar, rattar och kontroller för de mest krävande live-miljöer. Den är kompakt och du får full kontroll över din mixer, inklusive kameror, övergångar, keyers, fader, DVE kontroll, med mera. ATEM 2 M/E Brodcast panelen ansluts till din Production Switcher via Ethernet.

Skärmarna på bilden ingår ej
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.